A Geberit WC tartály kiváló értéket képvisel

Manapság már a mellékhelyiségek kialakításánál is fontos, hogy milyen modern elemeket építünk be. A WC csészék és azok kellékei is egyre kifinomultabbak, letisztultabbak, hogy tükrözzék a kor aktuális trendjeit.

A Geberit WC tartály több évtizedes tapasztalata és profi tervező csapata révén, hosszú évtizedek óta prémium minőségű szaniter termékeket gyárt és forgalmaz a világ minden pontján. A márkanév önmagában minden vásárlónak kiváló és minőségi terméket sugall. Ezért nem kérdés, hogy a Geberit WC tartály az egyik legjobb a maga piacán. A termékek kifinomult, lágy vonalai tükrözik a megbízhatóságot és dizájnt.

Az állítható öblítővíz mennyiség jelentős megtakarítást eredményez. A rendkívül halk működés további előnyként szolgál, főleg csendes reggeleken, amikor nem szeretnénk senkit felébreszteni a Geberit WC tartály leürítésével. Az egyszerűen beszerelhető termék mindkét oldalon, alul és középen is fel van szerelve vízcsatlakozási nyílásokkal. A töltési idő nagyon gyors, alig fél perc alatt lesz újra tele a tartály.

Print Friendly, PDF & Email