A redőny árak rendkívül változóak

Amikor már elegünk van az erős napfényből, az utca zajából és porából, akkor hatékony megoldásra lesz szükségünk. De ennek mi az ára? Az biztos, hogy a minőségi redőnyök sokat javíthatnak a komfortérzeten.

A redőny árak azonban nagyon változóak, ezért mindenki a pénztárcájához mérten válassza ki a megfelelő típusokat. Az újépítésű házaknál a rejtett tok igazán esztétikusnak számít. A külső tokkal készült modelleket szinte bárhová fel lehet szerelni a legtöbb épület esetében. Tehát, a redőny árakra nézve ez is befolyásoló tényező.

A technológiát figyelembe véve, találkozhatunk hagyományos, a mindenki által jól ismert mechanikus változatokkal, amiket egy gurtni segítségével mozgathatunk, illetve elektromos változatokkal, amelyek automatikusan működnek az egész lakásban, egy központi vezérlőegységnek köszönhetően.

A redőny árak ebben az esetben jóval magasabbak, mint a hagyományos változatok esetében, kiváltképp akkor, hogyha alumíniumból készültek. Azonban így nem is lehet kérdéses az időtállóságuk, mivel ezek nagyon ellenállónak számítanak.

Print Friendly, PDF & Email