A szoptatós párna különféle funkciói

Rengeteg olyan holmit kínálnak az üzletekben, webshopokban, aminek semmi hasznát nem veszik sem az anyukák, sem pedig a babák, azonban vagy egy-egy dolog, ami tényleg nagy segítséget jelent. Egyik ilyen a szoptatós párna, amit a neve ellenére, még a pici születése előtt is lehet hasznosítani.

Köztudott, hogy az utolsó trimeszterben már minden kismamának nehezen megy az alvás és nem találják a helyüket az ágyban, de ha ilyenkor már megvan a szoptatós párna és azt a lábuk közé fogva beteszik a pocakjuk alá, akkor sokkal kényelmesebbé tehetik a pihenésüket. Amikor pedig megérkezik a család legújabb tagja, akkor természetesen a szoptatás során fog nagy segítséget jelenteni, de még ekkor sem csupán erre lehet használni.

A szoptatós párna fekhelyként is szolgálhat a picinek, amennyiben kettőbe tűrik és a középen kialakult kis kuckóba teszik őt. Ez a pozíció az anyaméhre emlékezteti, így bizonyára kellemesen fog szunyókálni benne. Továbbá, amikor már hasra tud majd fordulni, akkor a szoptatós párna a pocakja alá téve remek támaszték lesz, hogy kényelmesen és biztonságosan tudjon játszani.

Print Friendly, PDF & Email