Az iPhone 5s üvegfólia növeli a telefon élettartamát

Kellett már egy olyan találmány, aminek a használata során nem torzul el a gyönyörűen kidolgozott mobilok kinézete. Az iPhone 5s üvegfólia olyan mobilra készült, ami dizájnjával megcélozta a csúcskategória dobogós helyét.

Miért hagynánk, hogy egy kellemetlen véletlen folytán megsérüljön a kiváló betekintési szögekkel rendelkező képernyő? A mai napig nem találni benne semmi kivetnivalót, főleg ha van rajta iPhone 5s üvegfólia.

Aki nem hanyagolta el ezt a mobilt, az a mai napig garantáltan a boldog tulajdonosok közé tartozik. Az Apple úgy tervezte a készülékeit, hogy azok sokáig helytálljanak a konkurenciával szemben, amit az Androidot használó készülékek tesznek ki.

Akármelyik modellről legyen szó, abban egyeznek, hogy a cégek igyekezete ellenére, igényelnek egy kis plusz védelmet. Az iPhone 5s üvegfólia megadja a telefon képernyőjének azt az esélyt, hogy sokáig ép maradjon a használatával, mivel kibírja mindazokat a fizikai megpróbáltatásokat, amelyek az érintőképernyőre hatnának a segítsége nélkül.

Print Friendly, PDF & Email