Csak minőségi munkavédelmi kabátot vegyen!

Amikor kemény fizikai munkát végzünk, a körülmények megkövetelik a munkavédelmi felszerelések viseletét. A legegyszerűbb ezek közül a láthatósági mellény. A rikító színű, fényvisszaverő csíkokkal tűzdelt mellény messziről felismerhetővé teszi annak viselőjét, akár éjszaka is. A munkavédelmi kabát is hasonló funkciót tölt be, vagyis nemcsak ezt a célt szolgálja.

A kabát önmagában kiválóan szigetel és esőben is véd. A viselője garantáltan nem ázik meg és nem fog fázni. A számtalan zseb, kívül és belül lehetőséget nyújt arra, hogy bármilyen kisebb szerszámot, eszközt biztonságban tároljanak bennük. A munkavédelmi kabát nemektől függően, többféle dizájnban, színben is elérhető, ezzel is kielégítve a vásárlói igényeket.

Aki télen is szeretné használni, az kivehető béléssel rendelkező munkavédelmi kabát mellett is dönthet, így akár 3 évszakban is kényelmesen használható. Az erős polietilén műszál szerkezete rendkívül ellenálló. Nehezen szakad és könnyen tisztítható a ráfröccsenő kosztól. Mindig megfelelő kabátot vásároljon!

Print Friendly, PDF & Email