Fogyás jógával otthon vagy közösségben

Ha valaki súlyvesztés céljából keres valami mozgásformát, amit még szívesen is végezne, általában kardió edzésekben gondolkodik. Pedig látványos fogyás jógával is elérhető, csak megfelelő gyakorlatokat kell végezni. Például a Kobra póz a popsi- és a has formálására alkalmazható, a Felszabadító szél pedig a hasi területre lehet remek hatással.

Íj pózzal a karokat, a lábakat és a hasat lehet egyszerre megdolgoztatni, míg az Oldalra hajló póz az egész testen beindítja a zsírégető folyamatokat. Továbbá, vannak olyan jóga típusok is, amelyek kimondottan a zsírégetésre szolgálnak. Ilyen a Vinyasa, a Bikram jóga és a Yoga fitness is.

Amennyiben szeretné, hogy a fogyás jógával történjen, akkor válasszon ezek közül és iratkozzon be egy közeli központba! Így a fogyás jógával egészen biztosan hatékony lesz és esélye sem lehet a lustálkodásra vagy az edzés alól való kibújásra. Meglátja, még a közösség ereje is ösztönzőleg fog hatni, így nem fogja félbehagyni a dolgot, mielőtt elérné a céljait. Sőt, talán még azután is el fog járni jógázni.

Print Friendly, PDF & Email