Hosszantartó minőséget ajánl a Dulux festék

Egy régi ház felújítása nagyon izgalmas feladat, hiszen a kialakulóban lévő családi fészkünket úgy formálhatjuk a saját kényünk-kedvünk szerint, ahogyan csak szeretnénk. A szobák falainak színezése talán az egyik legfontosabb és mindenekelőtt leginkább variálható része a renoválásnak. A Dulux festék a magyar piac egyik legnépszerűbb szereplője és ezt az elképesztő nívót nem a véletlennek köszönheti.

A londoni székhelyű, egykori lakkgyár több mint 80 évvel ezelőtt indult el világhódító útjára és mára már a legnagyobb festékgyártók között emlegetik őket. A Dulux festékcsalád bármelyik tagja ideális lehet a falak dekorálásához, hiszen minőségileg csúcskategóriának számít az angol színezék.

A magas koncentrációjú adaléknak köszönhetően, fedőképességben szinte verhetetlen, így biztos lehet abban, hogy a fal nem marad szárazon. A csúcsminőségű összetevőknek hála, a Dulux festék hihetetlenül tartós és bátran kiállja az idő próbáját. Amennyiben kisgyermek van a családban, valóságos céltáblaként használhatja a szobák falait.

Viszont, ha ezt a festéket választja, nem kell félnie a nem kívánt zsírfoltoktól és egyéb szennyeződésektől, mivel a Dulux festékek könnyen lemoshatóak, ráadásul anélkül, hogy a felület színe akaratlanul károsodna. A minőség mellett, számos más érv is a Dulux mellett szól, de ami a leginkább szembetűnő, a választható színek szinte végelláthatatlan tárháza. A több mint félszáz variáció között, Ön is egész biztosan megtalálja a stílusához leginkább közel álló kivitelt.

Print Friendly, PDF & Email