Huawei P8, egyedi kamerarendszerrel

A modern mindennapokban, már mindenki szeret folyamatosan online lenni. Ez nem nehéz, ha megvan hozzá a megfelelő készülék, amit folyamatosan magunknál hordozunk. A mai mobiltelefonok, már nem csak arra szolgálnak, hogy SMS-t küldjünk rajtuk vagy éppen hívást kezdeményezzünk, fogadjunk, mert ennél jóval többre képesek. Itt van példaként a Huawei P8, ami számos tekintetben kitűnik elődi közül.

Egy igazi zsebben hordható számítógépről van szó, ami egy profi fényképezőként is megállja a helyét. 13 megapixeles kamera és széles látószögű lencse tartozik a Huawei P8 ezen szerkezetéhez. Videó készítésre és fotózásra egyaránt alkalmas. Ha például egy jeles eseményen veszünk részt, amelyiknek pillanatait meg akarjuk örökíteni, akkor elég néhány mozdulat és máris felvehetjük a történéseket, hogy később azokat visszanézzük. Az ember igyekszik mindig a trendeknek megfelelően viselkedni, így nem meglepő, ha napi szinten posztol valaki képeket magáról a közösségi oldalon.

A Huawei P8 ebben szintén igazi társ. Azonban figyelembe kell venni, hogy a processzora nem alkalmas nagyobb felbontású játékok futtatására. A front oldali kamera egy 8 megapixeles típus, amelyikkel kiváló minőségű szelfiket lehet készíteni. Bőséges tárhely áll rendelkezésre az adatok elraktározására, így mindig velünk lehetnek a vicces képek, amelyeket váratlan helyzetekben készítettünk. A Huawei P8 egy nagyon sajátos készülék, amelyik hosszú távú befektetésnek számít. Rendeljük meg és amint kezünkbe kapjuk, máris ismerjük ki a Huawei P8 egyéniségét adód fejlesztéseket.

Print Friendly, PDF & Email