Kerékpáros görgő az esős és hideg napokra

Nemcsak úgy tekint a biciklizésre, mint a helyváltoztatás egy módjára, hanem a napi edzéseit is ezáltal tudja le? Akkor ne hagyja, hogy kijöjjön a formából csak azért, mert néhány napig esik az eső vagy beköszönt a tél!

A kerékpáros görgő révén, a házban is ugyanúgy tekerhet, mint a szabadban, ugyanis így a kedvenc bringája szobabiciklivé alakítható át. Ezt a szuper kiegészítőt profik is használják bemelegítésre, illetve szintén esős, hideg napokon való edzésre, tehát biztos lehet benne, hogy Önnek is be fog válni.

Egyszerűen csak csatlakoztatnia kell hozzá a bicajt és máris róhatja a kilométereket, ha pedig végzett vagy csodás idő van és kint szeretne mozogni egy kicsit, akkor a kerékpáros görgő elrejthető egy apró sarokba, fiókba vagy a szekrénybe.

Így nem lesz szüksége külön szobabiciklire és felesleges helyet sem foglal el azért, hogy bármikor tudjon hódolni a szenvedélyének. Nézze meg a kerékpárok görgő modelleket a www.mmbike.hu oldalon és lepje meg magát egy ilyen nagyszerű kellékkel!

Print Friendly, PDF & Email