Minőségi bolhanyakörv macskákra, kutyákra

Még akkor is, ha nagyon vigyázunk a cicáinkra, olykor megesik, hogy bolhásak lesznek. Ha pedig kutyákkal együtt neveljük őket, a rizikó sokkal magasabb, hiszen a legtöbb ebbel naponta többszöri séta van beiktatva. A bolhanyakörv védelmet nyújt minden négylábú kedvencnek, legyen szó macskákról vagy kutyákról.

A bolha elterjedése nemcsak az állatok életét keserítheti meg, mert ha nem vesszük észre időben, az egész lakásban elterjed, onnantól kezdve pedig roppant nehéz megszabadulni tőlük. A bolhanyakörv használata rendszerint 3-8 hónapon át nyújt védelmet a bundásoknak.

Előnyös amiatt is, hogy vízzel való érintkezéskor sem sérül, ugyanúgy adagolja kisebb dózisban azt az anyagot, amivel meg lehet ölni a bolhát és a bolhalárvát, valamint távol tartható a többi élősködő. Vannak olyan készítmények is, amelyek nemcsak bolhára nyújtanak védelmet, hanem szúnyogokra, rühre, atkákra, kullancsokra és tetűre egyaránt. A bolhanyakörv mellett, cseppeket is lehet kapni, ami szintén elriasztja ezeket az apró élősködőket.

Print Friendly, PDF & Email