A munkavédelmi ruházat strapabíró kell legyen

Erős, szinte elnyűhetetlen anyagból készülnek és rengeteg típust lehet megkülönböztetni közülük. A munkavédelmi ruházat szabvány szerint is kategorizálható, attól függően, hogy milyen feltételnek kell megfeleljen.

A láthatósági öltözet különösen fontos, hogyha nagyobb munkagépek vannak a közelben, vagy amikor útmunkára kerül a sor. Ekkor a munkavédelmi ruházat láthatósági tulajdonságokkal van ellátva.

Ezáltal elkerülhetőek a belesetek, mert rikító, neonszíneknek és a fényvisszaverő elemeknek hála, a dolgozók nem olvadnak bele a környezetükbe. Ezért rossz fényviszonyok közepette is láthatóak lesznek mindenkinek. A munkavédelmi ruházat összes darabja megegyezik abban, hogy strapabíró anyagból készül.

Nemcsak munka közben, de még tisztítás esetén sem veszíthetik el a formájukat. A kínálatunkban szerepel olyan termék is, amelyiknek a viselete alkalmas minden szezonra. Ez az univerzális megoldás igazán költséghatékonnyá teszi a munkavédelmi ruházat fajtáit. A minőség ebben az esetben sokkal fontosabb, mint a kinézet, mivel elsődleges a biztonság.

Print Friendly, PDF & Email