Tartós műszempilla ragasztás

Az igéző tekintet teljesen átformálja az arc összhatását, tehát nem véletlen, hogy a hölgyek mindent megadnának a szép, hosszú és ívelt pillákért. Hiszen a szempillák olyan keretet adnak a szemnek, ami ideális esetben kiemeli, szebbé varázsolja és üdévé, élettelivé teszi.

Ha Önnek ez nem adatott meg természetesen módon, akkor kattintson tovább a szolgáltatásra, aminek révén egyetlen kezeléssel hónapokig magabiztosabb lehet és nőiesebbnek érezheti magát. A 3D-4D-6D műszempilla ragasztás nem sorosan történik, hanem szálanként.

Ez azt jelenti, hogy minden saját szempillára kerül egy vagy kezelés típusától függően több műszál, amelyek csak akkor fognak leesni, amikor cserélődnek az eredetiek.

Tehát nem kell tartani attól, hogy a ragasztás felmondja az unalmast, hiszen a végeredmény tartóssága csak attól függ, milyen gyorsasággal szokott búcsúzni a szempilláitól. Ez általában több hónapig is eltarthat, így akár negyedévente is elég megismételni a műveletet. Tovább a szolgáltatásra lépve megismerheti a részleteket is!

Print Friendly, PDF & Email