Térdrögzítő a focisták kelléktárából

A rendszeresen sportoló személyeknek a sérülések egyáltalán nem számítanak ritkaságnak. Nem kell azonban feltétlenül profi sportembernek lenni, hogy megsérüljünk, ilyenkor pedig jól jön egy olyan megoldás, ami gyors enyhülést hoz. Az Ottobock kínálatában megtalálható térdrögzítő technogel párnákkal van ellátva, aminek köszönhetően a viselőjével együtt mozog úgy, hogy egész végig stabil ölelésében tartja a fájdalmas területeket.

Teljesen mindegy, hogy mi okozza a szenvedését, a Genu Sensa térdrögzítő rendszeres használatával elérheti a gyors fájdalomcsillapítást és a mihamarabbi talpra állást. A duzzanatok és ízületi ömlenyek kezelésére is kiválóan alkalmazható praktikus 3D anyagból készült térdrögzítő valóban minőségi darab, hiszen az innovatív fejlesztések révén, a kellemtelen szagok kialakulását is kizárja.

Sőt, akiknek az érzékeny bőrükre való tekintettel fokozott figyelmet kell fektetni a gyógyászati eszközök kivitelezésére, jó hírként szolgálhat, hogy a szóban forgó termék bőrbarát és antibakteriális.

Print Friendly, PDF & Email