Munkaruha cégeknek: mit kell beszereznem?

      Munkaruha cégeknek: mit kell beszereznem? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
munkaruha

Munkaruha

A különböző kétkezi szakma képviselői jól tudják, hogy a kellő tudás és profi eszközök mellett még van valami, ami szükséges a munkavégzés során. Minden területen a védelem élvez elsőbbséget, ugyanis az emberi test elég sérülékeny. Egy műhelyben is számtalan veszély leselkedhet, de ez fokozottan igaz az építkezéseken vagy gyárak, feldolgozó egységek területén.

Még csak ennyire messzire sem kell menni, mert aki már takarított a padláson, esetleg kertészkedett, netán a garázsban akart egy kis rendet tenni, könnyen kisebb-nagyobb vágásokkal, szúrásokkal, karcolásokkal gazdagodhatott, esetleg a kedvenc felsője, nadrágja ment tönkre. Jobb ezeket elkerülni az otthoni környezetben, viszont máskor a jogszabályok szintén kitérnek erre. Több olyan munkahely is van, ami megköveteli a munkaruha viselését. Egy villanyszerelő, ács, kőműves csak arra alkalmas öltözetben veheti fel a munkát. Ha nincs meg a kívánt viselet, akkor eltanácsolható bizonyos esetekben a pozíció betöltésétől. Ez azért van, mert az esetleges sérülések gyakran a munkahely költségeit terhelik meg.

A megelőzés révén viszont sok baleset hárítható el, amivel mindenki jobban jár. A nadrágok, mellények, kabátok mind speciális anyagokból készülnek, olyan szövési technológiát használva, ami nem engedi könnyen az áthatolást. A kor szellemében, a legtöbb munkavédelmi felszerelés már stílusos, ezért az azokban való megjelenés nem fog kirívó lenni. Derekas-, kantáros- és rövidnadrágok ugyanúgy vannak a felhozatalban, amelyek igyekeznek a kellő kényelmet ugyanúgy kiszolgálni.

Ez legalább annyira fontos feltétel, hiszen naponta sok órát tartózkodni egy öltözetben nem mindig könnyű. A férfiakra és nőkre egyaránt gondolnak a gyártók, ezért a méretválaszték széles határok között mozog. A praktikum sem marad ki a sorból. A gyakran sok zsebbel rendelkező modellek segítenek a fontos felszerelések kéznél tartásában. A pamut és poliészter ötvözetek jól tűrik a különféle hatásokat, valamint a fényvisszaverő felületek az éjszakai munkát is biztonságosabbá teszik. A Profibarkács kínálatából mindenki igénye szerint öltözhet fel.