A Dixit elvisz a fantázia világába

      A Dixit elvisz a fantázia világába bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A játék önfeledt öröme a felnőtteknek is kijár. Egy szuper társasjáték tartalmas kikapcsolódást garantál, ráadásul az embereket is jobban összekovácsolja. A Dixit napjainkban az egyik legkedveltebb fajta. 2010-ben elnyerte az „Év játéka” megtisztelő címét. Ez annak köszönhető, hogy nagyon izgalmas, titokzatos és gyönyörű grafikákkal van ellátva.

A sejtelmes fogalmazás és a szárnyaló képzelet teszi ezt a társast ennyire különlegessé. A rajzok igazán inspirálóak, szépek, elvontak és furcsák egyben. Ez is hozzájárul a Dixit sikeréhez, mivel ezek a rajzok mindenkinek eltérő tárgyakat juttatnak az eszébe, mindenkiben más hangulatot váltanak ki.

Annál érdekesebb, minél többen játsszák és a játékszabályok is percek alatt megtanulhatóak. A Dixit társasjáték és kiegészítők megvásárolhatóak az okosjatek.hu webáruházból, nagyon jó árban. Hívja el Ön is barátait egy jó kis kalandozásra a fantázia világába, de játszhat a családjával is egy jót. Ajándéknak is kiváló, tehát lepjen meg valakit vele a születésnapjára vagy bármilyen ünnep alkalmával!