Category Archives: Webáruház

A sorközművelő csodákra képes

      A sorközművelő csodákra képes bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
sorközművelő

Nem egyszerű a nagy kertek szakszerű megművelése, hiszen sok energiát és odafigyelést igényelnek. A sorközművelő erre az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ugyanis garantáltan lehet haladni a segítségével. A kaszának számos fajtája létezik, többféle szélességgel, ezt a penda.hu webshopban könnyedén ki lehet választani. A sorközművelő erőteljes és robusztus gépezet, ami igazi könnyebbséget jelent a mezőgazdaságban. Különféle munkaszélességgel kapható, mivel a művelhető terület… Read more »

Pompom készítés kartonpapír segítségével

      Pompom készítés kartonpapír segítségével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
pompom

A különböző méretű kiegészítők nélkülözhetetlenek a kötésben. A pompom gyermek és felnőtt ruhadarabok díszítésére, valamint a kötött tárgyak befejezett kinézetének kialakítására használatos. Az aranyos, puha gombolyagok nemcsak sapkákon és sálakon, hanem pulóvereken, kabátokon, táskákon, sőt, szőnyegeken is jól mutatnak. A pompomok készítésének számos módja létezik, az egyszerűtől a bonyolultabbakig. Szóval, hogyan készítsük el saját kezűleg?

Sokáig elég a pálmaolajmentes szappan

      Sokáig elég a pálmaolajmentes szappan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
pálmaolajmentes szappan

Az általunk kiválasztott tisztálkodási szerek minősége rendkívül lényeges, mert nem mindegy, hogy mindennap mivel érintkezik a bőrünk. A Marseille pálmaolajmentes szappan kiválóan táplálja a bőrt, ugyanakkor takarításhoz és folttisztításhoz is hatékonyan használható. 70%-os olívaolaj tartalma adja zöld színét, de ha fehér színű változattal találkozunk, tudnunk kell, hogy az feltehetőleg pálmaolajat is tartalmaz. Ez a pálmaolajmentes szappan nagyon jól habzik, használat… Read more »

A vésőgép, ami mindennel megbirkózik

      A vésőgép, ami mindennel megbirkózik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
vésőgép

A legtöbb építkezésen, lakás- vagy házfelújításnál nem lehet nélkülözni a vésőkalapácsot. Az adott feladathoz kiválasztott vésőgép megkönnyíti a vésési és a bontási munkát, növelve a hatékonyságot és megkímélve az embert a fáradalmaktól, kellemetlenségektől. Teljesen mindegy, hogy kemény betonról vagy épp lágyabb tégláról van szó, a vésőkalapács nem fog csalódást okozni. Természetesen nem mindegy, hogy milyen modellt és típust választ az… Read more »

Mindig is kedvelt volt a Lorelli tricikli

      Mindig is kedvelt volt a Lorelli tricikli bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Lorelli tricikli

Amint a gyerkőcök elkezdenek járni, szeretnék felfedezni a tágabb értelemben vett környezetüket is. Ezért sem meglepő, hogy sok szülő dönt a Lorelli tricikli mellett, ami már egy éves kortól használható, egészen 20 kilogrammos testsúlyig. Egy olyan szuper járgányról van szó, amit kisfiúk és kislányok is egyből megszeretnek. De biztosan jó választás a Lorelli tricikli egy olyan gyermeknek, amelyik nem rég… Read more »

Pénztárgépszalag netes beszerzése

      Pénztárgépszalag netes beszerzése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
pénztárgépszalag

Napjainkban már nincs olyan kereskedelmi egység, ahol ne használnák a nap szinte minden percében a pénztárgépet. Ezeken a helyeken soha nem szabad hagyni, hogy kifogyjon a gépezethez illő pénztárgépszalag, ellenkező esetben leáll a forgalmazás vagy komoly büntetésre lehet számítani. Ennek folyamatosan rendelkezésre kell állnia, hiszen a kereskedelemben rendszerint nagy pörgésszámmal zajlik a munka. Egy olyan kiegészítő a pénztárgépszalag, amiből soha… Read more »

A legkeményebb fával is megbirkózik ez a körfűrészlap

      A legkeményebb fával is megbirkózik ez a körfűrészlap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
körfűrészlap

Az építkezési faanyagok általában vastagok és nehezen vághatók. Szó sem lehet ekkor egy sima fűrész és fűrészlap alkalmazásáról. A sikert a Bosch Construct Wood körfűrészlap garantálja, ami a sajátos kialakításának köszönhetően hibátlanul bánik el a durva darabolásokkal és vágásokkal, a legkeményebb fákkal is megbirkózva. A keményfém laposfogak élletörése és a különleges fogforma gondoskodik a kitartó ellenálló erőről és a kemény… Read more »

Memóriahabos kutyaágy fiatal állatoknak is

      Memóriahabos kutyaágy fiatal állatoknak is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
memóriahabos kutyaágy

Már annyit hallottuk a matracok kapcsán a memóriahabos jelzőt, hogy végre valóban ki is próbálnánk egy ilyet? Sokan ezt már meg is tették és roppant elégedettek voltak az eredménnyel. Azt vajon hányan tudják, hogy kapható már memóriahabos kutyaágy is? Még mielőtt azt gondolnánk, hogy ez egy újabb termék, amit jó drágán ránk akarnak sózni a boltok, gondolkodjunk el azon, hogy… Read more »

Hogyan érdemes eligazodni a fémfúrószár árak között?

      Hogyan érdemes eligazodni a fémfúrószár árak között? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
fémfúrószár árak

Otthoni barkácsolás, házépítés vagy ingatlan felújítás az elvégzendő feladat? Mindenképpen meg kell találni a megfelelő szerszámokat, amelyekkel a munka igazán gördülékeny lehet. A fémfúrószár árak között is vannak meglepően nagy különbségek. Persze ez teljesen érhető, mivel mindegyik más-más funkcióra hivatott. Léteznek olyanok, amelyek betonhoz, gránithoz, műanyaghoz, szerkezeti acélhoz, fához, csempéhez vagy kerámiához felelnek meg. A fémfúrószár árak skálája ezért is… Read more »

Vágyfokozó nőknek és férfiaknak

      Vágyfokozó nőknek és férfiaknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
vágyfokozó

Úgy érzi, hogy kissé ellaposodott a kapcsolata és kezdenek belefásulni a szürke mindennapokba? Akkor dobja fel az együttléteket természetes összetevőjű vágyfokozó szerekkel, amelyek nőknek és férfiaknak egyaránt kaphatóak! A készítmények segítségével elnyújthatják az aktusokat és mélyrehatóbb orgazmusban lehet részük, ami nemcsak felfrissítheti, hanem új szint is vihet a kapcsolatukba. Kicsit elfeledkezhetnek a problémákról, kizárhatják a külvilágról és végre tényleg csak… Read more »