Category Archives: Szolgaltatás

Mik a szürkehályog jelei? Mikor van szükség műtétre?

      Mik a szürkehályog jelei? Mikor van szükség műtétre? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
szürkehályog műtét

A szürkehályog műtét, amely során a szürkehályoggal érintett szemlencsét egy új, tiszta műlencsével helyettesítik, a leggyakoribb sebészeti beavatkozás a világon. A szürkehályog csak műtét útján kezelhető. Amennyiben egy tapasztalt specialista végzi a műtétet, az a világ egyik legbiztonságosabb eljárása, és jelentősen javítja látását. Bár az eljárást biztonságosnak és hatékonynak tartják, a betegek szeretnék tudni, hogy mikor jön el az optimális… Read more »

A gerincsérv tünetei férfiaknál: ezekre érdemes figyelni!

      A gerincsérv tünetei férfiaknál: ezekre érdemes figyelni! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
gerincsérv

A gerincsérv egy nagyon gyakori probléma, ami nemcsak a hölgyeket, hanem az erősebbik nem képviselőit is érinti. Ezért fontos tisztában lenni férfiaknak is a gerincsérv tüneteivel. A legjellemzőbb panaszok közé tartozik az állandó vagy időszakos hát- és nyaki fájdalom, ami a gerincsérv helyétől függően változhat. Az érintett személyek általában arról számolnak be, hogy a fájdalom erősödik, amikor ülnek vagy állnak… Read more »

Napelem telepítés lapostetőre – Így is megéri?

      Napelem telepítés lapostetőre – Így is megéri? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
napelem rendszer telepítése

A napelemeket egyre gyakrabban használják hazánkban is alternatív áramforrásként a magánháztartásokban és az ipari vállalatok létesítményeiben. Az iparág egyre inkább vonzza a befektetéseket a nagy teljesítményű naperőművek építéséhez is. Manapság pedig már a lapos tetejű ingatlanok tulajdonosainak sem kell nélkülözniük a fotovoltaikus rendszereket, bár a tető hajlásszögének hiánya befolyásolhatja a villamosenergia hozamot. Az ST Solar szerint megfelelő kivitelezés mellett, így… Read more »

Sírkő felújítás Győr: gyors, pontos és minőségi munka

      Sírkő felújítás Győr: gyors, pontos és minőségi munka bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
sírkő felújítás Győr

A sírkő felújítása és gondozása fontos feladat, hiszen ez nem csupán egy tárgy védelméről szól, hanem annak a személynek az emlékének a megőrzéséről és tiszteletben tartásáról is, akinek ez készült. A profin elvégzett sírkő felújítás Győr településén ezért is kell minőségi legyen. Ugye arról sem lehet megfeledkezni, hogy bizonyos esetekben a sírok nemcsak a múltat idézik, hanem fontos részét képezik… Read more »

Mi a PR és marketing közötti különbség?

      Mi a PR és marketing közötti különbség? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
PR és a marketing

Két különálló, de egymással szorosan összefonódó fogalom, illetve tevékenységi terület. Nem mindig egyértelmű a különbség a PR és a marketing között, hiszen mindkettő az üzleti célok elérését szolgálja, bár eltérő megközelítésekkel. A marketing közvetlenül a fogyasztókkal, vásárlókkal foglalkozik. A célja, hogy eladásokat generáljon és hozzájáruljon a termékek, illetve szolgáltatások értékesítéséhez. Magába foglalja a hirdetést, a promóciót, valamint az értékesítési ösztönzést…. Read more »

Kockahas izom edzés: nem lehetetlen küldetés!

      Kockahas izom edzés: nem lehetetlen küldetés! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
kockahas program kezdőknek és haladóknak

A formás has elérése nem csupán a hasizmok megdolgoztatásáról szól, hanem az egész test egészségéről és a helyes életmódról is. A megfelelő kockahas program kezdőknek és haladóknak egyaránt segíthet. Számos edzéstervet, étrendi útmutatót és életmódbeli tanácsot foglal magába, amelyek segítségével hamarabb kivitelezhető a kitűzött cél. Hatékony és célzott gyakorlatokat kell végrehajtani, mint például a hasprés. Feküdjön hanyatt egy edzőszőnyegen vagy… Read more »

Lakásvásárlás tervezése ésszerűen – Így kezdj el megtakarítani!

      Lakásvásárlás tervezése ésszerűen – Így kezdj el megtakarítani! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
biztosítás

Egy stabil otthon megléte mindenki életében fontos feltétel. Sokan vannak, akik azért hajtanak hosszú évtizedeken keresztül, hogy végül magukénak tudhassak egy ingatlant. A nyugati világban ennek jóval kisebb a jelentősége. Amíg hazánkban a magántulajdonnak óriási értéke van, addig tőlünk nyugatra leginkább a bérlés a bevett szokás. A trend lassan kezd átterjedni Magyarországra is, de azért itt még mindig túlsúlyban van… Read more »

Műlencse beültetés utáni problémák: mire kell figyelni?

      Műlencse beültetés utáni problémák: mire kell figyelni? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
látásjavító műtét

Sok embernek szüksége lenne műlencse beültetésre, a tökéletes látás elérésének érdekében, mégis halogatják a beavatkozást a félelmeik miatt. Az aktív személyek gyakran attól tartanak, hogy túl hosszadalmas a regenerálódási idő, ami miatt kieshetnek a munkából, pedig ez nem így van. Erre is érdemes figyelni egy látásjavító műtét után. Közvetlenül a beavatkozás után lehet a páciensnek enyhe diszkomfort érzése, könnyezhet, előfordulhat… Read more »

Hogyan zajlik a szemfenéki vénás keringés zavarok kezelése?

      Hogyan zajlik a szemfenéki vénás keringés zavarok kezelése? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
szemfenéki vénás elzáródás

Általában az idősek látásvesztésének gyakori okai a szemfenéki vénás elzáródások, ez a második leginkább elterjedt retinális érbetegség, a diabéteszes retinopátia után. Kezelésének egyik fő célja a kialakult, úgynevezett makula ödéma megszüntetése. A Budai Szemészetnél mindig szakorvosi konzultációk előzik meg a kezelést. A szemfenéki vénás elzáródásnak több kockázati tényezője is ismert. Első a kor, aztán a magas vérnyomás és koleszterinszint, a… Read more »

Útmutató egy gyógytornásztól – Milyen gyakorlatokkal kezdjek?

      Útmutató egy gyógytornásztól – Milyen gyakorlatokkal kezdjek? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
gyógytornász

A nyaki fájdalom és fejfájás egyre több embert érint napjainkban, aminek hátterében izommerevség, porckopás, de egyéb súlyos betegségek is állhatnak. Szerencsére, gyógytornával enyhíteni lehet a panaszokon, ami az egyik legtermészetesebb módszer az említett problémára. Erre bővebben is kitérnek a www.gyogytornaszom.hu weboldalon. Nos, a gyógytorna rendkívül hatásos a nyaki fájdalom és fejfájás kezelésében, mert mozgással és manuális fogásokkal lazítja a görcsös… Read more »