Category Archives: Egyéb

Beszéljünk a kandallók nappaliba kerüléséről!

      Beszéljünk a kandallók nappaliba kerüléséről! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
kandallók nappaliba

Ha egy tüzelőtest elhelyezésén gondolkodunk, akkor a lakás egy pontjáról szoktunk beszélni. De mi van akkor, ha a kandallók nappaliba kerülnek elhelyezésre? A fatüzelésű kandalló esetében a hőmérséklet nem szabályozható. A tűz által kibocsátott hő az, amit kapunk és csak az égő fa vagy a parázs mennyiségétől függ.

Bugaboo babakocsi

      Bugaboo babakocsi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Bugaboo babakocsi

Azt, hogy milyen szempontok alapján kell, kiválasztani a megfelelő babakocsit sokszor vitatják, sok vélemény született már a témában, viszont a babakocsi márkáról annál kevesebb. Pár évtizeddel ez előtt nem volt nagy ügy a babakocsi választása, a szülők ellátogattak a legközelebbi bababoltba, és kiválasztották a színben, méretben és árban legmegfelelőbb modellt. Napjainkban azonban tökéletes és minden igényt kielégítő babakocsi kiválasztása az… Read more »

Méregtelenítés természetes módon

      Méregtelenítés természetes módon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olykor mindenkinek ajánlott egy méregtelenítő kúra, elvégre a szervezetben felgyűlt káros anyagokat fontos ki is juttatni onnan. A méregtelenítő tippek otthonra: természetes méregtelenítés témában számos hasznos információt sajátíthat el. Egy olyan dolog, amit például kevesen tudnak a méregtelenítés otthon témájában, hogy természetes módon, különleges gyümölcsökkel is elő lehet segíteni a folyamatot. Hallott már a szőlőkúráról? Ez segít a köszvény, reuma… Read more »