Méregtelenítés természetes módon

      Méregtelenítés természetes módon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olykor mindenkinek ajánlott egy méregtelenítő kúra, elvégre a szervezetben felgyűlt káros anyagokat fontos ki is juttatni onnan. A méregtelenítő tippek otthonra: természetes méregtelenítés témában számos hasznos információt sajátíthat el.

Egy olyan dolog, amit például kevesen tudnak a méregtelenítés otthon témájában, hogy természetes módon, különleges gyümölcsökkel is elő lehet segíteni a folyamatot. Hallott már a szőlőkúráról? Ez segít a köszvény, reuma és a vértisztítás esetében, mivel a szőlő bázisban és nátriumban gazdag. Továbbá káliumot és mészsót is tartalmaz, amelyek csökkentik a vérben a húgysavat. A méregtelenítés sikere érdekében rendszeresen kell alkalmazni az otthon is elvégezhető módszereket.

A tavaszi kúrák esetében például érdemes kialakítani egy speciális étrendet, amit szigorúan be kell tartani. A gyümölcsök, zöldségek, zöldfőzelékek, dió és mogyoró mind fontosak egy ilyen időszakban. Ha többet is szeretne megtudni, keresse a méregtelenítő tippek otthonra: természetes méregtelenítés cikkeket a weboldalon!