A LOGICO Primo a kicsik és a nagyok kedvence

Gyakori eset, hogy a jól teljesítő, szorgalmas ovis gyerkőc az iskola kapuin belépve, elveszíti a kezdeményező képességét és a lendületét, átadva a lelkesedés helyét a tanácstalan megdöbbenésnek és szégyenlős visszahúzódásnak.

A tapasztalat azt mutatja, a LOGICO Primo társasokkal rendszeresen foglalkozó ovisok könnyebben veszik az imént említett akadályokat, hiszen mire betöltik az iskolaköteles kort, kialakítanak egyfajta logikus gondolkodást, illetve feladat- és problémamegoldást.

Segítse át a család legifjabb tagjait ezeken a kellemetlen döccenőkön! A LOGICO Primo termékcsalád méltán híres a piacon, így válva a kicsik és a nagyok kedvencévé. Felnőttként elég csak ránézni a vidám, színes társasokra, hogy tudjuk, a kicsinyünk végig jó kezekben lesz a játék alatt.

A LOGICO Primo termékekkel garantált fejlődést érhetnek el a formák, a betűk és a számok elsajátításában, de persze nem maradhatnak le a skáláról a színekkel, évszakokkal és az egyéb izgalmas jelenségekkel kapcsolatos praktikus ismeretek felfedezése sem.