A penész kezelése párátlanító készülék segítségével

      A penész kezelése párátlanító készülék segítségével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Penészedik a lakás és már minden létező házi módszert, vegyszert kipróbált az eltűntetésére, de mégsem járt sikerrel? Ez azért van, mert a penész kezelése nem csupán a foltok eltűntetéséből kell álljon, hanem a megjelenésének okát kell megszűntetni. A penész a túl magas páratartalom miatt alakul ki, ami lecsapódik a hideg falakon, bútorokon, ezzel ideális körülményeket teremtve a penészgombáknak.

Ezért van az, hogy hiába mossuk vagy fertőtlenítjük le a penészes felületeket, az mindig visszatér, hiszen a nedves felületek megmaradnak és továbbra is tökéletes helyszínt biztosítanak a penész megjelenésének. A penész kezelése tehát az okok megszűntetésével kell kezdődjön, vagyis a magas páratartalom csökkentésével és ideális értéken való tartásával.

Ez párátlanító készülék segítségével valósítható meg, ami kivonja a levegőből a felesleges nedvességet és amint az újra az optimális mennyiség felé emelkedik, újra üzembe lép. Amint kiszáradtak a falak, a penész kezelése már csak egyszerű, mindenféle vegyszer, kémiai anyag nélküli, csupán letörlésből fog állni.