A TV fali konzol különböző változatai

Az ilyen kellék nagy segítséget nyújt abban, hogy Ön kényelmesebb tudjon az otthonában mozizni. A TV fali konzol kiválasztásával érdemes néhány dologra figyelni. Sokféle típus létezik, ezért jól körül kell nézni. Vannak egyszerű variációk, amelyek mindössze pár ezer forintba kerülnek.

Azonban kaphatóak egészen komoly változatok is. Ezek már elérhetik az 50 ezer Ft körüli összeget. Az utóbbi, vagyis a drágább variációk nagyon sok extrával vannak felszerelve, azonban ezt nem mindenki tudja vagy akarja kihasználni.

Ezért, ebben az esetben nem célszerű ilyen összeget fizetni érte. Az TV fali konzol mindenképp erős kell legyen, hiszen a készüléket meg kell tartania. Az egyszerűbb darabokat nem nehéz felszerelni.

A vásárlásnál figyelembe kell venni a rákerülő berendezés súlyát. Ha szeretné az állványt dönteni is, akkor a középkategóriás darabok közül ajánlott választani. A TV fali konzol többféle irányú mozgást tesz lehetővé, viszont csak 46-50 colos méretig. A nagyobb készülékekhez nem javasolt, mert ezeknek már túl nagy a súlyuk.