Ajánlott a biztonsági ablak felszerelése

      Ajánlott a biztonsági ablak felszerelése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyos becslések szerint, Magyarországon körülbelül minden félórában történik egy betöréses lopás, ez a szám pedig csak a bejelentettekre vonatkozik. Sajnos az elmúlt években nem javult a helyzet, ugyanis négy éve még húsz százalékkal kevesebb ilyen esetről számoltak be. Így már egyértelművé válik a biztonsági ablak telepítése, amivel az ilyen eseteket ki lehet iktatni. Egyes adatok szerint, a betörők a rossz ablakokon keresztül tudnak a lakásba jutni, mert a nyílászáró rossz minőségű és nagyon könnyen bemásznak rajta, illetve azért, mert az ablak egyáltalán nem zár megfelelően.

Például, ha nem működik rendesen, akkor az szinte megegyezik a betörő lakásunkba való meghívásával. Ezt pedig mindenképp a lehető legjobban el szeretnénk kerülni. Sok esetben az elavult ablakok még a hőszigetelést sem oldják meg, úgyhogy a zárást, biztonsági feltételek megoldását semmiképp nem várhatjuk el. Ezért is kell lecserélni a megbízható biztonsági ablak változatokra, amelyek minden betolakodót távol képesek tartani.

A biztonsági ablak számos pozitívummal járul hozzá az Ön feltétel nélküli biztonságához. Elsősorban fontos kiemelni, hogy ezek az ablakok roppant minőségiek és ezt több évig fent tudják tartani. Mivel fejlesztésük, kialakításuk csúcstechnológiás, ezért a színvonaluk is kimagasló. Mivel biztonsági ablakról beszélünk, ezért a megbízható, strapabíró jelleg teljesen egyértelmű tulajdonság. Elég egyszer felszerelni és akkor több évtizedig remekül szolgál majd. Nagyobb ütések ellen is kimagasló rezisztenciát biztosít, így a strapabíró jelleg magas fokon adott. Harmadik fő tulajdonsága a nyugalom.

A megnyugvás, hogy Ön bármikor elmehet otthonról, mert az ablak bármilyen betolakodót távol tart, mindennél többet ér. Éjjel pedig nyugodtan álomra hajthatja a fejét, ugyanis biztosra veheti, hogy senki sem fog majd bejutni a házba és ha meg is próbálják, semmiképp nem fog sikerülni. A biztonsági ablak egyedi védelmet jelent azoknak, akik olyan környéken laknak, ahol sajnos a betöréses lopás gyakran megesik.