Az infraszauna egyszerűen beindítható

      Az infraszauna egyszerűen beindítható bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A termék beszerzését illetően figyelni kell néhány dologra, mielőtt beleugrik egy olyan darab megvásárlásába, amiről később kiderül, hogy nem felel meg az elvárásainak. Az infraszauna többféle kivitelben kapható, ezért alaposan körül kell nézni a kínálatban. El kell dönteni, hogy egyszerre hányan szeretnék, illetve fogják igénybe venni a berendezést.

A második lépés, hogy tudnia kell, lap- vagy csősugárzókkal legyen felszerelve. Ebben az esetben mindkettőt be lehet egyszerre építeni. Hogy milyen fából szeretné készíttetni, azt is saját maga döntheti el! Lehetőség van Hemlock fenyő vagy vörös cédrus közül választani.

Az infraszauna lehet elölről teljesen üveges, de ha szeretné, akkor a fából készült része nagyobb szerepet is kaphat. A telepítése nagyon egyszerű, hiszen hálózati feszültségről üzemel. Nem kell villanyszerelőt hívni a beindításához. Egyszerűen csak be kell dugni a konnektorba és már működik is. Az infraszauna nem igényel nagy helyet, tehát a lakás bármelyik részén elhelyezheti.