Berlinger Haus edények egyedi formatervezéssel

A konyhai eszközök nap mint nap használva vannak. Ezért érdemes a lehető legjobbakat választani, mert ezekkel garantáltan élvezetes és könnyű lesz a főzés. A Berlinger Haus edények nagyon magas minőséget képviselnek, ebben a kategóriában kifejezetten kedvező áron. Többféle modell közül lehet választani.

A kínálat nem merül ki a színek variációiban, hanem az anyaghasználatot is érdemes figyelembe venni. A Berlinger Haus edények már első látásra rabul ejtik azt, aki szeret a konyhában serénykedni.

Egy hőálló üvegfedővel ellátott fazék, amely gránit-márvány bevonattal rendelkezik és emellett juharfa mintázatú nyele van, nem mindennapi látványt nyújt. Azonban a külső mit sem érne, ha a Berlinger Haus edényeket nem lehetne megfelelően használni, de ettől nem kell tartani.

A gránit, illetve márvány bevonatnak köszönhetően az ételek nem égnek oda. Sokkal ellenállóbbak, mint a teflonnal bevont serpenyők, mivel nem karcolódnak olyan könnyen. A Berlinger Haus edények kedvező áron rendelhetőek meg az edenyshop.hu webáruházból.