Betonjavító habarcs a megfelelő felületjavításhoz

      Betonjavító habarcs a megfelelő felületjavításhoz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az épületszerkezetek különféle típusú kémiai és mechanikai hatásoknak vannak kitéve, amelyek a fémszerkezetek korróziójához és a bevonatok állagának megsértéséhez vezetnek. A betonjavító habarcs gyorsan keményedő, ömlesztett vagy tixotróp típusú kompozíció, ami egy egész sor vegyi adalékanyagot tartalmaz és összetétele üveg, polimer vagy poliészter szállal van módosítva.

A keveréket szerkezeti (mély) javításra és sérült felületek kozmetikai helyreállítására szánt típusokra osztják. Ezen felül a betonjavító habarcs magas rugalmassággal, nagy és alacsony szilárdsággal rendelkezhet. A javítóanyag ilyen jellegzetességei miatt, a műszaki vezetők a betonszerkezetek helyreállítása során, a sérülések típusától és az építkezés betonszerkezetének minőségétől függően, helyesen választhatják meg a javításhoz szükséges keveréket.

A betonjavító habarcs összetétele és a felületi struktúra összeegyeztethetetlensége a bevonat gyors kopásához vezethet, például az anyagok eltérő hő-tágulása miatt. Ez azt jelzi, hogy más összetétel használata szükséges.