Doxa óra minimalista stílusban

      Doxa óra minimalista stílusban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mai világunkban nagy a kereslet azokra a divatcikkekre, amelyek letisztult vonalakkal bírnak. Ez alól nem jelent kivételt a Doxa óra sem. A vállalat már rengeteget dobott belőlük a piacra. A stílus egyszerűsége remekül tükröződik rajtuk. Kiválóan használhatóak a mindennapokban, hiszen szinte bármilyen öltözékhez passzolnak.

A választék egyre szélesebbé válik, a márka sikerének köszönhetően. A Doxa óra visszafogott színnel rendelkezik. A legtöbb modell fekete számlappal van kivitelezve, de található a kínálatban fehér változat is.

A számlap arany- vagy ezüstszínnel van díszítve. A szíj fémből készült. A méretre igazítás gyorsan készen lesz. 2 éves garancia jár rá. A Doxa óra igen stílusos, ezért szinte bármilyen alkalomra felvehető.

Viselhető az irodában, de akár egy elegáns vacsorán is megállja a helyét. Az ára igen változatos, ezért a vásárlók eldönthetik, hogy mennyi pénzt akarnak szánni a megvásárlására. Bizonyos összegű rendelés felett, teljesen ingyenes a kiszállítása, ezért érdemes megrendelni az igényes weboldalról.