Egynapos kontaktlencse a Jhonson&Jhonsontól

      Egynapos kontaktlencse a Jhonson&Jhonsontól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Jhonson&Jhonson termékcsalád által kifejlesztett kontaktlencsék professzionális védelmet biztosítanak a látószervek számára. A Dr. Dio webáruház által forgalmazott egynapos kontaktlencse, a 1-day Acuvue Moist, arra lett tervezve, hogy frissen és nedvesen tartsa a szemet egész nap.

Ez a lencse könnyedén felilleszthető a szemre, tisztán tartja az érzékszervet egészen a nap végéig, valamint egy magas UV szűrővel rendelkezik, ami megvédi az UV-A és UV-B sugárzástól.

A Lacreone technológia által, a kontaktlencse nedvességtartamát 100%-ban megőrzi estig, amikor a szemek fáradtabbak és nagyobb nedvességre van szükségük. Vásárlás esetén a termékismertető segít a választásban, valamint itt kiválaszthatja a megfelelő dioptriát is.

A Jhonson&Jhonson által kifejlesztett egynapos kontaktlencse most promóciós áron megvásárolható a drdio.hu internetes oldalról, csupán 6990 Ft-ért. Rendeljen minőségi kontaktlencséket, amelyek professzionális védelmet nyújtanak szemei számára, hiszen a legfontosabb érzékszerve védelméről és egészségéről van szó!