eMag katalógus az Újságomat révén

      eMag katalógus az Újságomat révén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor az elektronikus postafiókot elözönlik a hírlevelek, mert alig lehet kihámozni közülük a fontosabb e-mail-eket. Ha szeretné ettől megóvni magát, akkor érdemes a www.ujsagomat.hu szolgáltatásával élnie, ugyanis így az eMag katalógus egyszerre fog megjönni az összes többi olyan webáruház újságjával, ahonnan szokott vásárolni, illetve amiket megjelöl.

Az Újságomat oldalnak köszönhetően, nem fog hírlevelekben úszni, hanem amikor kedve és ideje van rá, akkor egy helyről elő tudja keresni az eMag katalógus és egyéb üzletek ajánlatait tartalmazó hirdetések online verzióját.

Igaz, hogy az eMag honlapján is feliratkozhatna a hirdetésekre, de akkor nem tudná ilyen szépen, egységesen kezelni a különféle katalógusokat és sokszor okozhat majd gondot, hogy nem talál valamit a levelei között.

Ha érdekli az aktuális eMag katalógus, illetve más webshopok akciói is, akkor válassza az Újságomat segítségét és kímélje meg magát a kellemetlenségektől! Csak keresse fel a weboldalt, válassza ki a kedvenc üzleteit és máris kész van!