Érthetően az előzetes letartoztatás menetéről

      Érthetően az előzetes letartoztatás menetéről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha bűncselekmény elkövetésével vádolják Önt vagy hozzátartozóját, érdemes azonnal tapasztalt védőügyvédhez fordulnia. Milyen következményei lehetnek a vádnak? Gyakori, hogy az őrizetbe vételt előzetes letartoztatás követi.

Ha nincs tisztában a jogaival, akkor olyan hibákat követhet el már az Önnel szembeni eljárás elején, amiket utólag nehéz, vagy lehetetlen korrigálni. A Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapján részletes leírást talál az előzetes letartóztatás menetéről, pontos meghatározásáról, a gyanúsítottak jogairól. Szemléletesen, bárki számára érthetően, jogi sallangoktól mentesen tájékozódhat. Ha az elolvasottak után kérdése van, keresse fel a Vidákovics Ügyvédi Irodát. Minden ügyfelet kiemelkedően kezelnek, számukra nincs két egyforma eset, így nem kell attól tartania, hogy nem kap kellő figyelmet.

A tájékozatlanság nem bűn, azonban, ha nem kér segítséget, akkor előzetes letartóztatásba is kerülhet, a későbbi védekezésének esélyeit ronthatja. Egy tapasztalt ügyvéd sok problémát levesz a válláról. Bármikor választ ad kérdéseire, ami óriási biztonságérzetet ad. Ha úgy érzi bizonytalan, nem ért valamit, ne habozzon kérdezni. Senki nem várja el, hogy minden tudjon a büntetőjogról, az viszont a saját érdeke, hogy a megfelelő védelmet megkapja.