Férfi parfüm a kedvesének

      Férfi parfüm a kedvesének bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szeretné, ha párja egész nap magán hordozná a borotválkozás utáni férfias és karakteres illatot? Akkor lepje meg egy ugyanolyan aromájú férfi parfüm ajándékozásával! Egyes férfiak ugyan ódzkodnak a parfüm használatától, úgy tartják bőven elég a rendszeres tisztálkodás és a dezodor, na meg az arcszesz, ami részben igaz is, de egy személyiséghez illő parfüm használata, ha nem is mindennap, de időnként jól jöhet.

Ha az Ön párja is szereti egy bizonyos After Shave illatát, akkor bizonyára nem lesz ellenvetése, hogy a kérésére ugyanazt parfümként is viselje. Feltehetően Ön is használ valamilyen parfümöt, ami a saját jó közérzete mellett, a párja kedvéért is visel. Akkor miért ne lehetne kölcsönös a dolog?

Ha nem szeretné rutinszerűen alkalmazni, akkor nyugodtan kiegyezhetnek abban is, hogy legalább különleges eseményekkor előveszi. Nézzen be az akciosillat.hu weboldalra, válassza ki a tökéletes férfi parfüm változatot és meglátja, hogy a vonzerejének és egy finom illatnak a kedvese nem fog tud ellenállni!