Gyros sütő rozsdamentes acélból

      Gyros sütő rozsdamentes acélból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tisztán tartható, könnyen mosható eszközöket szeretne a gyorséttermébe? Szeretné, ha a gyros tálakhoz szükséges húsokat olyan professzionális gyros sütő készítené, amivel egyszerű és gyors a munkavégzés eme fázisa? Az akár 70 kg hús egyidejű sütésére is alkalmas változatok között Ön is megtalálja a megfelelőt!

Böngésszen az Inox Pláza mérhetetlenül széles kínálatából, majd vegye meg azokat az eszközöket és gépeket, amelyek a konyhai munkát megkönnyítik! Akár motoros, akár motor nélküli változatot választ, az égősorok kellő hőenergiát bocsátanak ki ahhoz, hogy a nyársra húzott csirke-, disznó- vagy bárányhúsok fokozottan, lassan készüljenek el.

A zsírfogó tálca, ami a gyros sütő egyik tartozéka, bármikor kiemelhető és az összegyűlt pecsenyezsírt egy mozdulattal el tudja távolítani. Az, hogy milyen gyros sütő kiválasztására kerül a sor, nagyban függ attól is, hogy mekkora a napi forgalom. Tanácsokért munkatársainkhoz is bizalommal fordulhat üzenetben vagy telefonos elérhetőségeinken keresztül.