Hintaló fából és egyéb anyagokból

      Hintaló fából és egyéb anyagokból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A babákat szívesen ringatják a szüleik, hiszen a ritmikus mozgástól megnyugszanak, jól érzik magukat, sőt, olykor még el is alszanak. A kisebb gyermekek egyik kedvenc játéka a hintaló, azonban ők később is szívesen fel-felpattannak a nyeregbe.

Az egészen piciknek sokan vásárolnak ringatható bölcsőt, a nagyobbaknak pedig már lehet egy olyan eszközt venni, amelyikben kényelmes ülhetnek és ringathatják magukat. Nekik kapható plüss hintaló fotellel, ami nyerítő hangot ad ki.

Nemcsak szuper hinta, hanem aranyos játék is. Többféle modellben megtalálható, de a lovacska helyett hintázhat a lurkó unikornison vagy zenélő szamáron. A vesszoparipa.hu webáruházban a hintaló többféle kivitelben is jelen van, így a plüss változatok mellett, a natúr fatípusok is helyet kaptak a kínálatban.

A hintázás fontosabb a gyermekek fejlődésére nézve, mint azt gondolnánk. Oldja a belső feszültségeket, fejleszti az egyensúlyérzéket és a gyermek koordinációján túl, a gondolkodási képességet is támogatja. Nem utolsósorban pedig remek szórakozás.