Ingyenes NTAK adatszolgáltatás – Hogyan vehetem igénybe?

      Ingyenes NTAK adatszolgáltatás – Hogyan vehetem igénybe? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
NTAK adatszolgáltatás

NTAK adatszolgáltatás

Az NTAK adatszolgáltatás elengedhetetlen a vendéglátóiparban, de nem kell bonyolult vagy drága legyen. A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé való megfelelés alapvető fontosságú minden vállalkozás életében, hiszen ez biztosítja, hogy a törvényi előírások minden szempontból történő betartását. Ez a kötelezettsége azonban nem kell terhet jelentsen, hiszen léteznek költséghatékony megoldások is, amikkel egyszerűen és hatékonyan végezheted el ezt a feladatot.

Hogyan működik az ingyenes NTAK adatszolgáltatás?

Az NTAK adatszolgáltatására többféle megoldás létezik, de ha minimális költségből szeretnéd ezt megúszni, érdemes az ingyenes lehetőségeket kihasználnod! Igen, létezik ilyen! Az ePénztárgép applikáció ilyen remek megoldás.

Androidos eszközökre telepíthető, mobiláruházból letölthető szoftver lehetővé teszi, hogy a meglévő online pénztárgépedet felokosítsd, vagy kiegészítőket vásárolva képessé tedd azt az NTAK adatküldésre, de akár cikkelemes értékesítésre is. A www.lapenztargep.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod. Tájékozódj ennyire egyszerűen az ePénztárgép alkalmazás előnyeiről és a telepítés folyamatáról!

Miért válaszd az ePénztárgép applikációt?

Könnyű telepítés és használat

Az ePénztárgép applikáció ingyenesen letölthető a Google Play áruházából és kompatibilis minden Android 9 vagy annál nagyobb verziójú telefonnal és tablettel. Telepítése egyszerű és gyorsan elvégezhető, így hamar elkezdheted használni, minden nehézség nélkül.

Teljesértékű pénztárgéppé alakítható

Egy, az applikáció által támogatott adóügyi nyomtatóval, az eszköz teljesértékű pénztárgéppé válik, amivel megfelelhetsz a számla- vagy nyugtaadási kötelezettségednek. Ez különösen fontos a vendéglátásban, ahol gyors és megbízható pénztárgépre van szükség.

Széleskörű kompatibilitás

Az applikáció telepíthető az LA Pénztárgép által értékesített SaltPay A920 Pro bankkártya terminálra is a MAXSTORE-ból. Így egy adóügyi nyomtatóval kiegészítve bizonylatot állíthatsz ki, bankkártyás fizetést végezhetsz és még számlát is nyomtathatsz a terminál nyomtatóján keresztül.

Bluetooth kapcsolat az online pénztárgéppel

Az ePénztárgép alkalmazás összekapcsolható a meglévő online pénztárgéppel Bluetooth-on keresztül, így plusz funkciókat adhatsz az egyszerű pénztárgépes eladáshoz. Ez különösen hasznos lehet, ha már van egy jól működő készüléked, de szeretnéd bővíteni annak képességeit.

Hogyan kezdj neki ePénztárgép applikáció használatához?

Az első lépés, hogy letöltöd az ePénztárgép applikációt. Ez nem fog gondot jelenteni, mert csak a Google Play áruházat kell ehhez megnyitnod és a keresőbe beírni a kulcsszót. Gyorsan rátalálsz az appra és már jön is le. A telepítés után követned kell az applikáció által nyújtott egyszerű útmutatásokat és néhány perc alatt beállíthatod a rendszert.

Ne felejtsd el, hogy az applikáció használatához szükséged lesz egy kompatibilis adóügyi nyomtatóra, amit szintén beszerezhetsz a LA Pénztárgép oldalon. A szoftverrel kompatibilis pénztárgépek között megemlíthető a CashBox Base, a Fiscat Neon+, ami pedig a nyomtatókat illeti, azok olyanok lehetnek, mint a CashBox PosPrint vagy éppen a FISCAT SUPER FP MAX80.