Jó állapotú, minőségi használt babaruha

      Jó állapotú, minőségi használt babaruha bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Azt gondolhatnánk, hogy a csecsemőknek nem kell sok ruha, hiszen jó pár hónapig csak fekszenek és miután megtanulnak ülni, még akkor se nagyon van mivel összekenniük magukat. Azonban ez nem igaz, mert sokszor 3-4-szer is át kell öltöztetni őket, egy hígabb széklet vagy büfi miatt, később a hozzátáplálás megkezdése után, az étel is szinte minden alkalommal a ruhácskákon fog kikötni.

Tehát, a használt babaruha kínálat igenis nagy segítséget jelent a szülőknek. Ha ezt a mennyiséget újan kellene beszerezni, ráadásul jó minőségben, akkor igencsak mélyre kellene nyúlniuk a pénztárcájukba. Különösen, ha azt is figyelembe vesszük, hogy a babáknak készült rugdalózók, bodyk és egyéb ruhaneműk csak pár hétig, hónapig jók a kicsik gyors fejlődése miatt.

Azonban, éppen ezért a használt babaruha is lehet nagyon jó állapotban, mivel a kis tulajdonosaik nem is igazán tudják „elhasználni” ezeket. Minőségi darabok gond nélkül ki tudnak szolgálni több generációt is anélkül, hogy elszakadnának, kikopnának vagy kibolyhosodnának.