Két év aktív használat után szinten minden nap gyorsan lemerül az iPhone 6-os!

      Két év aktív használat után szinten minden nap gyorsan lemerül az iPhone 6-os! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

iPhone 6 telefonunk állandó használatnak van kitéve, így szinte már 2 év után észrevehetjük, hogy már nem úgy működik, mint régebben. Az akkumulátor sokkal hamarabb lemerül, így rengeteg kellemetlenséget okozva a tulajdonosának Nem kecsegtetnek sok jóval a szervizben sem és ahelyett, hogy állandóan magunkkal hordanánk a telefon töltőjét, érdemesebb az akkumulátorcserén gondolkodni. A gyors lemerülés mellett, a nagy hidegekben is kikapcsol a készülék. A régi akkumulátor, akár az iPhone készülék használhatatlanságáig is vezethet, így érdemes idejében elgondolkodni a cserén.

Az ok nem mindig egyértelmű, hiszen több tényező befolyásolhatja. A nem megfelelő adapterek vagy töltőegységek használata mellett, akár egy rossz iPhone alkatrész meghibásodásával is össze lehet kötni az akkumulátor erejének jelentős csökkenését. Soha ne végezzük el otthon a cserét, hanem vigyük szakemberhez, hiszen a szervizben jó kezekben van a készülék! Sok esetben, akár több kárt is tehetünk a készülékbe, ami visszafordíthatatlanná teszi a javítás lehetőségét. Ne kísérletezzünk otthon! A szervizben készséggel állnak a rendelkezésünkre. A szervizben többéves tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak. Az akkumulátor cseréje gyakran nem vesz több időt igénybe, mint húsz perc, ráadásul barátságos áron dolgoznak, így semmiképpen ne spóroljunk a javítási költségeken, ha fontos számunkra az iPhone telefonunk épsége! A kisebb hibákat, sérüléseket azonnal meg tudják oldani, nagyobb javítási munkálatok esetén 1-2 napra kell számítani. Az iSamurai szakemberei precíz, pontos munkát végeznek, amire természetesen garanciát is vállalnak. Bármilyen típusú telefonproblémára megtalálják a megfelelő megoldást. A szervizben nemcsak javítással foglalkoznak, hanem iPhone készülékek adás-vételével is. Sőt, még beszámítással is megszabadulhatunk egy régi készüléktől, ha szeretnénk egy újra váltani. Az iSamurai adásvételi részleg készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére. A kellemes, ügyfélbarát kiszolgálás és a jó ár garantált a szervizben.