Ki is volt Mjolnir?

      Ki is volt Mjolnir? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A vikingek kultúrájáról manapság egyre több legendából illetve modern filmekből maradtak ránk ismeretek. A mennydörgés istene, Mjolnir, olyan kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a bátorság, az erő és a kitartás.

A kalapácsát ma már különböző ékszerekre fűzik, ami sokak reménye szerint, a viselőről ugyanazokat a jellemvonásokat közvetíti, amelyekkel maga a mitológiai isten rendelkezett. Mjolnir neve a villám szóval asszociálható.

Az őt ábrázoló dolgokat olyan talizmánoknak tekintik, amelyek akár védelmező hatással is bírhatnak az emberek felé. Ezek mindenféle kézműves módszerrel, sok figyelemmel és a lehető legtermészetesebb úton lettek előállítva. Annak ellenére, hogy egy régebbi időt tükröznek, a modern kor embere is könnyen az öltözetéhez illesztheti.

Amennyiben ismerőse Mjolnir rajongó és szeretné meglepni egy nem hétköznapi ajándékkal, rendelje meg üzletünkből a korábban említett szimbólumokkal ellátott karkötőket és nyakláncokat! Ezzel garantáltan mosolyt varázsolhat a megajándékozott arcára!