Kontaktlencse vásárlás az internetes áruházban

      Kontaktlencse vásárlás az internetes áruházban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A szemmel való törődés mindig elsőrendű fontossággal bír, érzékenysége miatt különösen kell rá vigyázni, ezért ha a látószerv épségéről és egészségéről van szó, érdemes költeni a minőségre. Az Optikalandnál a temérdek napszemüveg mellett a kontaktlencse vásárlás is lehetséges. Egy kontaktlencse legalább annyira nagy jelentőségű, mint egy megfelelő lencseminőséggel és dioptriával rendelkező szemüveg.

Az internetes webáruház jelenleg mindössze egy márkát forgalmaz, ez az Acuvue kontaktlencse a Johnson&Johnson termékcsaládból. A kontaktlencse vásárlás kivitelezéséhez a vásárlónak mindössze annyi a dolga, hogy rákattint a főmenüben található „kontaktlencsék” fülre, és máris megjelennek előtte a termékek.

Ahogyan a napszemüvegek, az itt fellelhető összes kontaktlencse is UV-védelemmel van ellátva, valamint viselete is rendkívül kényelmes. Az adott termékre kattintva a vásárló kiválaszthatja a jobb és a bal szemére megfelelő lencse dioptriájának méretét, és ezután meg is indíthatja a kontaktlencse vásárlást.