Kristályokkal díszített bőr nyaklánc

      Kristályokkal díszített bőr nyaklánc bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ékszerek anyagának megválasztása sokszor függ attól, hogy általánosságában hogyan szokott ruházkodni valaki és milyen nézeteket vall. A bőr nyaklánc leginkább a laza stílus kedvelői között szerzett nagy népszerűséget.

Ez egyfajta kizáró tényező is volt a néhány évvel vagy évtizeddel ezelőtti felfogásban, mivel ha valaki bőr nyakláncot hordott, az nem valószínű, hogy felvett magára egy fémes fényű, kristályokkal vagy strasszokkal díszített darabot. Ma is él az a tudat, hogy a fénylő és feltűnő ékszereket leginkább azok választják maguknak, akik a legújabb divat szerint öltöznek és tehetősek.

Viszont, amióta több ékszergyártó palettáján is megjelent az a bőr nyaklánc, amely kristályokkal díszített, ezek a határok jócskán összemosódtak, sőt, valamilyen szinten el is törlődtek. Ugyanolyan rajongással hordják ezeket a nyakláncokat a lazák, mint a divatosak, kedveltek a tinik és a középkorúak körében egyaránt. A csillogó, kristályos bőr nyaklánc összehozta a széthúzó rétegeket, mivel olyan kategóriát teremtett meg, ami addig még nem volt.