Megtanulhatóak a nyerő csajozási szövegek

Modern világunkban nagyon sokféleképpen lehet ismerkedni. Ez egy bizonyos szinten megkönnyíti, ugyanakkor meg is nehezíti azt, hogy őszinte, emberi kapcsolatokra leljünk. A csajozós dumák továbbra is fontos helyet foglalnak el a férfiak fegyvertárában és szerencsés esetben nem valami elcsépelt, százszor meghallgatott, lezuhant angyalos szöveggel indítanak. Persze, ha a lánynak bejön a pasi, még meg is bocsájthatja ezt a fiaskót, maximum egy picit kineveti a helyzetet, de úszik tovább az árral, várja, hogy mi lesz.

Ez a szerencsés eset. Azonban nem mindenkinek adatik meg, ezért nem árt, ha a csajozós dumákba energiát is fektetnek a srácok. A jó kedélyű, önmagukat nem annyira komolyan vevő, mégis megbízható fiúknak viszont nyert ügyük lehet.

Ezért is kell arra törekedni, hogy a valódi személyiség, az intelligencia már a csajozós dumák során áradjon, mivel főleg ez az, ami alapján a hölgy dönt, hagyja magát meghódítani vagy nem. Mivel ahhoz kétség sem fér, uraim, hogy mindig a nő választ. „Télapó korábban jött az idén, mert téged kértelek ám karácsonyra.” Hányszor hallani ilyen elcsépelt, nyálas, teljesen tenyérbe mászó mondatot egy-egy szórakozóhelyen. Az ismerkedés nem egyszerű, a csajozási szövegek kitalálása nem mindenkinek megy. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen mondattal nyit egy férfi, ha meg akar hódítani egy nőt.

Kellő önbizalommal előadott, humort sem nélkülöző csajozási szövegek bevetésével bárkinek lehet esélye, a lényeg, hogy ne egy betanult, ezerszer hallott sablon duma legyen. Egy a fontos, hogy a férfi személyisége kitűnjön már néhány mondatból. Persze butaság lenne azt hinni, hogy egy-két mondat elég ahhoz, hogy megismerjünk valakit, de a csajozási szövegek frappáns mivolta, eredetisége vagy annak hiánya első benyomásként igenis működik. A nők eldönthetik, van értelme továbbra is folytatni a beszélgetést, adni egy esélyt, vagy azonnal parkoló pályára terelik a delikvenst. Ezért a férfiaknak igenis érdeke, hogy elegendő energiát fektessenek a kigondolásba, ha párt szeretnének találni.