Mennyibe kerül a villanybojler javítás Budapest 14. kerületben?

      Mennyibe kerül a villanybojler javítás Budapest 14. kerületben? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Időszerűvé vált a bojler vízkőtelenítése? Akkor lépjen kapcsolatba Nyári Zoltánnal, akinek már nagy tapasztalata van ezen a területen! A villanybojler javítás Budapest 14. kerület területén korrekt árért cserébe igényelhető.

A bojler-javitas.hu oldalon olvasható el, hogy melyik készüléknek mennyibe kerül a karbantartása, illetve a szerelése. Az árak attól függnek, hogy milyen típusú Hajdu készülék van otthon. Az oldal adatai szerint, különféle csomagok közül lehet választani, ha a villanybojler javítás Budapest 14. kerület jelenti a célt.

Például, a Hajdu Z 50E esetében a vízkőtelenítés, illetve a záró fedél tömítésének cseréje együtt 18 ezer Ft. Amennyiben már sor kerül egy új anód beszerelésére is, akkor az ár 19.500 Ft összegre nő. Az alapos ügyfelek a fűtőszál cseréjét is kérhetik.

Így a csomag 23 ezer lesz. Végül egy bojler elzáró beépítése, illetve az inox csövek kicserélése sem ritka. Ekkor a villanybojler javítás Budapest 14. kerület területén 30 ezer forintos összegre fog emelkedni.