Mit nyújt a feng-shui a hálószobában?

      Mit nyújt a feng-shui a hálószobában? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha hisz a keleti kultúrának az erejében, a budhizmussal járó bölcsességben és még a keleti konyhát is szívesen megkóstolja, méghozzá bambusz pálcikával, akkor miért pont a feng shui maradna ki a listáról? Aki ismeri ezt a népszerű lakberendezési módszert, az nagyon jól tudja, hogy pontosan mit nyújt a feng-shui a hálószobában és a többi helyiségében.

A legfontosabb szempont nem más, mint az energiaáramlás. Megköveteli a jó tájolást, a harmóniára való törekvést, a zajmentes környezetet és még arra is odafigyel, hogy a növényekkel folyamatosan frissen tartsa a lakás levegőjét. A feng-shui a hálószobában megsúgja, hogyan helyezkedjenek el a bútorok és érdemes a színekre is nagyon odafigyelni.

Egyes árnyalatok ugyanis serkentik a vágyat, mások blokkolják azt. Amellett, hogy a feng-shui a hálószobában jól alkalmazható, más helyiségekben is jelentős befolyással bír. Konyha, gyerekszoba, fürdő és nappali, mind-mind megkövetelik az okos elrendezést és a kellemes életérzést. Ráadásul kötelezi az embert a rendre is, a szanaszét hagyott holmik ugyanis blokkolják a pozitív energiákat.