Ne maradjon le a multi klíma akcióról!

Elveszettnek érzi magát a légkondik útvesztőjében? A ​multi klíma akció a légkondicionáló rendszerek egyik változatát tárja elénk, ahol a beltéri egységek több számban vannak jelen egy kültéri egységgel párosulva.

Az említett klímaberendezések kültéri egységének összmérete nem különbözik nagymértékben a szabványos split rendszerétől, de a belső kialakítás szélesebb felszereltséggel (kondenzátum-kompresszorokkal, kapilláris csövekkel, négyirányú szelepekkel és az eszköz egyéb strukturálisan fontos alkatrészeivel) van jelen.

Milyen belső egységet vásároljunk a multi klíma akcióban és mekkora mennyiségben telepíthetjük azokat egy inverteres rendszerbe?

A lakóházakban gyakran 2-3 beltéri egységgel ellátott rendszereket telepítenek ugyanennyi szobával számolva, de az ipari felhasználásnál 8 blokkal ellátott készülékekkel is találkozhatunk (minden cégnél különböző formában). A multi klíma akcióban viszont az egységek számának kiválasztásakor figyelembe kell venni a rendelkezésre álló elektromos hálózatot.