Szilikonos talpbetét lábfájás ellen

      Szilikonos talpbetét lábfájás ellen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Magyarországon nagyon sok ember végez állómunkát, hiszen sok szakma zajlik ily módon, például a pincérek, szakácsok, eladók, stb. Gyakran panaszkodnak lábfájásra az emberek, ami viszont enyhíthető a szilikonos talpbetét alkalmazásával. A megfelelő modell jelentősen megkönnyíti az életet.

Rendkívül jó minőségű az Anatomic Help szilikonos talpbetét, ami a harmoniagyogyaszat.hu webáruház termékkínálatában szerepel. Hosszantartó állást igénylő tevékenységekhez, sporthoz, gyalogláshoz egyaránt ideális gyógyászati segédeszköz. Kétfajta, különböző sűrűségű szilikon felhasználásával gyártották le, ennek köszönhetően elnyeli a járásból adódó ütődést.

Továbbá, hozzájárul a test súlyából adódó nyomás egyenletes elosztásához. Ugyanakkor a szilikonos talpbetét elősegíti a boka és a térd ízületeire ható rezgés csillapítását. A terhelés elosztása által csökken a sarkakra, az Achillesre, valamint a gerincre nehezedő nyomás. Ha ez a szilikonos talpbetét lesz a cipőben, papucsban, már első nap érezni fogja a pozitív hatásait.