Vecsés parkoló komplexuma tárt karokkal várja!

      Vecsés parkoló komplexuma tárt karokkal várja! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Repülőútra készül és szeretné biztonságos helyen parkoltatni a személygépkocsiját? A Liszt Ferenc repülőtér közelsége miatt, igazán kézenfekvő megoldás Vecsés parkoló komplexum, a maga 300 férőhelyes kapacitásával. Itt Ön dönti el, hogy szabadtéri vagy fedett helyen kívánja-e hagyni a kocsiját, esetleg kell zárt garázs jet-ski, hajó, motorkerékpár, utánfutó tárolására vagy sem.

Online is tud helyet foglalni és természetesen itt tájékozódhat az árakról. Non-stop nyitva tartást és őrzést biztosítunk, 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszerünk pedig garantálja a maximális védelmet. A Vecsés parkoló komplexum eleget tesz minden kérésnek, hosszú távú helybérlés esetében külön szerződést is biztosít, egyedi árajánlattal.

A parkolás díja tartalmazza a transzferszolgáltatás árát is, így számíthat ránk abban, hogy légkondis kisbuszokkal elvisszük a reptér 2A vagy 2B termináljához. Visszatértekor pedig hívjon bennünket telefonon és 10 percen belül érkezik a busz, hogy visszahozza személygépkocsijához.