VR csapatépítő, mint az új céges training

      VR csapatépítő, mint az új céges training bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A virtuális valóságban átélt élmények megtapasztalása számtalan technikai eszköznek az eredménye. Egyaránt használhatják egyéni vásárlók, ugyanakkor VR csapatépítő szempontjából is megfelelően szolgálja a célt. Innovatív eseményt teremt és szórakoztató, különböző tematikájú világokat lehet felfedezni.

A VR csapatépítő révén különféle játékokat is ki lehet próbálni. Egyik népszerű program a Smashbox Arena, ahol a felhasználók egymás ellen küzdhetnek egy ügyességi kidobós játékban. Ez idő alatt a résztvevők figyelhetnek a társukra és fejlődnek a készségeik.

A VR csapatépítő akár egy cég épületében is könnyedén megszervezhető, hiszen olyan ügyességi vagy sportversenyek lebonyolítására alkalmas lehet, amiben bárki részt vehet anélkül, hogy hátrányba kerülne testalkati vagy mozgási adottságai miatt.

Olyan munkatársak szintén részt vehetnek a programon, akik a valódi világban nem próbálnának ki ilyen jellegű feladatokat és nem tudnának kibontakozni, de itt számukra is adva van a tökéletes lehetőség.