A fényes autófólia, ami hosszan tart

      A fényes autófólia, ami hosszan tart bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amennyiben azon gondolkodik, hogy a gépjárművének új design kellene, létezik egy relatíve olcsó és hosszantartó megoldás. De valójában annyira tartós a fényes autófólia is, mint amennyire a matt társai? A GrafiWrap termékcsaládot gyártó belga vállalat weboldala szerint, igen.

Sokan abban a tévhitben vannak, hogy a fényes hatást biztosító termék előbb utóbb elveszti a ragyogását, de inkább előbb, mint utóbb. A szakértők elárulták, hogy a titok a megfelelő ápolás, amely nem is annyira költséges és macerás, mint amennyire azt az ember elsőre gondolná, vagyis kimerül a rendszeres tisztításban és a bizonyos időközönkénti políroztatásban.

Amennyiben ezt a törődést megkapja, úgy a fényes autófólia biztos, hogy évekig, de akár több mint egy évtizedig is megőrzi eredeti csillogását. A cég kínálatában rengeteg féle szín megtalálható, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetsző variációt és amennyiben a kivitelezést is rájuk, vagyis egy vérprofi csapatra bízza, hosszú ideig gyönyörködhet az autójának az új dizájnjában.