Fehérséget nyújt a kókusz szén

      Fehérséget nyújt a kókusz szén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fogak fehérségének nemcsak egészségügyi, de esztétikai szerepe is van. Akinek a mosolya elragadó, már alapból jó megítéléssel indul, ellentétben a sárgás, lepedékes rágóeszközöket birtokló személyekkel szemben. Több módszer is választható a csillogás elérése érdekében. Az egyik jól bevált megoldás a kókusz szén alkalmazása.

Ezt a terméket fogkefével lehet felvinni és alapos dörzsölést követően le kell öblíteni. Már néhány alkalom után látható a lényegi változás, de ennek határt szab a genetika is többek között. A gazdaságos 50 grammos kókusz szén kiszerelés több hónapra elegendő. Teljesen természetes, ami semmilyen szinten nem veszélyezteti az egészségünket.

Érdemes naponta legalább 2 alkalommal használni. Jól helyettesíti a hagyományos krémeket, mert elpusztítja a baktériumokat a szájüregben, ezzel megelőzve a rossz leheletet. Mindezek mellett, a kókusz szén megakadályozza a nem kívánt mikroorganizmusok újratelepedését. Ha elnyerte a tetszésünket a készítmény, akkor kattintsunk a brightwhite.hu oldalra, ahol pillanatok alatt megrendelhetjük!