A legkeményebb fával is megbirkózik ez a körfűrészlap

      A legkeményebb fával is megbirkózik ez a körfűrészlap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az építkezési faanyagok általában vastagok és nehezen vághatók. Szó sem lehet ekkor egy sima fűrész és fűrészlap alkalmazásáról. A sikert a Bosch Construct Wood körfűrészlap garantálja, ami a sajátos kialakításának köszönhetően hibátlanul bánik el a durva darabolásokkal és vágásokkal, a legkeményebb fákkal is megbirkózva.

A keményfém laposfogak élletörése és a különleges fogforma gondoskodik a kitartó ellenálló erőről és a kemény harapásról. A körfűrészlap foghátak remekül ellenállnak a kemény felületnek, megtartva a formájukat a legnagyobb teljesítménynél is.

A fa, a zsaludeszka, a gázbeton és a faforgácslemez vágása a lehető legegyszerűbb lesz, így elfelejthető a sok fáradalom és bosszúság. Sőt, a strammságot bizonyítja, hogy ez a körfűrészlap a betonmaradványokkal és a szegekkel is elbánik. Ha alumínium vágása a cél, akkor szintén a Bosch mellett érdemes dönteni.

Ott van az Eco for Aluminium körfűrészlap, amelyiknek az esetében a köszörült fogak biztosítják a sima, könnyű vágást. Mindezen túl a gondosan válogatott fogak hosszú élettartamot garantálnak. A tárcsa az alumíniumon kívül jól vágja a nemesfémeket, műanyagokat és a nyers faforgács lapokat.

Két ismert és bevált fűrésztárcsa fémhez

A fémek vágása nem csupán nehéz, de bizony veszélyes is lehet. Ezért sem érdemes egy gyenge fűrésztárcsa fémhez mellett dönteni, ami nem biztosít kiváló eredményt. Sok szaki nagy kedvence a Bosch Expert for StainlessSteel tárcsa, ami nyugodtan alkalmazható nemesacél csövek, profilok vágására.

Használható egyenes és ferde vágásokhoz egyaránt. A fűrésztárcsa fémhez legfőbb előnyei közé sorolható, hogy vele gyors a munka, adott a hosszú élettartam, illetve a munka közben sokkal kevesebb szikra képződik. Nem lehet megfeledkezni a Standard for Aluminium fűrésztárcsa fémhez eszközről sem, ami egyszerűen nem nélkülözhető, amikor akkus gépekről van szó.

A kellék képes az akkumulátoros fűrészek üzemidejét a maximálisra növelni. A tárcsa sokoldalúságát igazolja, hogy ez mindenféle akkus asztali körfűrészhez bevethető. Nem csoda hát, hogy a szakértők előszeretettel választják ezt.