Gyors és olcsó megoldás a konténerből ház

      Gyors és olcsó megoldás a konténerből ház bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szerte a világban már nagy erőkkel dübörög az eredetileg áruszállításra tervezett, úgynevezett fémdobozokból kialakított otthon tendenciája. A hagyományos alapanyagokhoz szokott magyar piacon azonban a konténerből ház megoldások iránt nagyon mérsékelt az érdeklődés.

Hát igen! Eltartott egy ideig, amíg a könnyűszerkezetes épületeket is szélesebb körben elfogadtuk, most meg ez volna a módi? Hogyan készülhet egyáltalán konténerből ház? Hogyan lesz abból otthon? A konténerház alapját a szállítmányozási vagy irodakonténerek alkotják. Rendkívül olcsó alapanyagról beszélgetünk, amelyek a lehetőségek tárházát nyitják, hiszen rengeteg variációban lehet gondolkodni egy ilyen lakószerkezet tervezésekor. A konténerből ház bármilyen külső és belső burkolattal ellátható, sőt, ajánlott is a megfelelő hőszigetelés.

Ennél a kivitelezési formánál nehezen találni olcsóbbat a piacon, ráadásul a konténerek erős szerkezettel bírnak, strapabíróak, könnyedén egymásra építhetőek. Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg a jövő lakóházait!